Fodboldrejser til EnglandDer er bare noget særligt ved at opleve en fodboldkamp i England. Og så er det faktisk mindre vigtigt, om kampen foregår i Premier League eller en af de lavere rangerende rækker. For du kan være sikker på, at ligegyldigt hvad, så vil klubbens fans følge klubben i tykt og tyndt – og piske dem frem, når de spiller.

Men fodboldmæssigt er der naturligvis højest kvalitet i Premier League. Og der er da også masser af klubber at se.

Det nemmeste er at tage på en fodboldrejse til London. Flybilletterne er billige, og der er en række klubber som f.eks. Arsenal FC, Chelsea FC og Tottenham Hotspur FC, der spiller i Storbritanniens hovedstad. Det betyder, at du rent faktisk kan komme til at se flere kampe på en weekend i London.

Samtidig er London også den perfekte by, hvis du vil opleve lidt mere end bare en fodboldkamp. Byen er fyldt med seværdigheder, god shopping og et perfekt natteliv. Så ligegyldigt hvad du ellers ønsker, så er det nemt i London.

Manchester eller Liverpool

Men nogle af de største, engelske klubber holder til udenfor London i bl.a. Manchester og Liverpool.

I Manchester kan du se Manchester United og Manchester City, mens Liverpool FC og Everton FC spiller i Liverpool. Så du kan faktisk også planlægge, så du kommer til at se to fodboldkampe på en weekend i en af de to byer.

Eller alternativt så kan du prøve at skaffe fodboldbilletter til et lokalopgør mellem hhv. Manchester United og Manchester City eller Liverpool FC og Everton FC. Så kan du være sikker på, at stemningen er skruet yderligere en tand op.

Heldigvis er det også nemt at komme til både Manchester og Liverpool med fly. Og udover fodbolden er der også masser af andre ting at opleve i begge byer.

Så har du allerede været i London flere gange, så kan det helt klart anbefales at prøve en fodboldrejse til enten Manchester eller Liverpool.

FodboldTravel

Find den perfekte fodboldrejse

Hos FodboldTravel finder du de bedste fodboldture til de største fodboldklubber i hele Europa - skræddersyet lige efter dine ønsker.

KnapFodboldTravel er specialist i fodboldrejser og kan derfor tilbyde de bedste fodboldture til de største fodboldklubber i hele Europa. Tusindvis af fodboldfans har allerede rejst med FodboldTravel (læs deres anmeldelser her). Rejser du med FodboldTravel får du både siddeplads-garanti og MatchProtection-garanti.

Kommentarer er lukket