Fodboldrejser til Manchester UnitedManchester United siges at være den fodboldklub i verden, der har den største fanskare. Og der er da også mange mennesker i Danmark, som har Manchester United som favoritklub – noget der nok ikke er blevet mindre efter at Peter Schmeichel spillede der.

Klubben spiller på det legendariske stadion Old Trafford, og en fodboldrejse dertil er da også en mulighed for at opleve den helt specielle stemning, der er på de engelske stadions.

Old Trafford har plads til 76.212 tilskuere, og hjemmebanen for Manchester United har også lagt græs til en række legendariske kampe i både Premier League og Champions League.

Kan du få fodboldbilletter til en at storkampene mod f.eks. Liverpool FC, Chelsea FC eller lokalopgøret mod Manchester City, så er det helt værd at opleve. Men selv kampene mod de mindre klubber en oplevelse værd, når det foregår i selskab med de entusiastiske Manchester United fans.

Oplev Manchester

Byen Manchester er også i sig selv en oplevelse værd. Byen er kun den syvende største by i England med sine knap 500.000 indbyggere.

Alligevel kan byen foruden de to storklubber Manchester United og Manchester City også byde på et imponerende musikliv. Byen har opfostret musiknavne som Oasis, Take That og Morrissey. Og der er ingen tvivl om, at en del af morgendagens stjerner kan findes på en af Manchesters mange musikscener.

Derfor kan det helt klart også anbefales at kombinere fodboldrejsen til Manchester med en tur i byen for at høre noget livemusik. Det kan jo så passende foregå i selskab med en pint øl.

FodboldTravel

Find den perfekte fodboldrejse

Hos FodboldTravel finder du de bedste fodboldture til de største fodboldklubber i hele Europa - skræddersyet lige efter dine ønsker.

KnapFodboldTravel er specialist i fodboldrejser og kan derfor tilbyde de bedste fodboldture til de største fodboldklubber i hele Europa. Tusindvis af fodboldfans har allerede rejst med FodboldTravel (læs deres anmeldelser her). Rejser du med FodboldTravel får du både siddeplads-garanti og MatchProtection-garanti.

Kommentarer er lukket