Fodboldrejser til LondonEr du på jagt efter en fodboldoplevelse, så bør du overveje en fodboldrejse til London. Det er nemt, billigt og så er der rigtig mange muligheder for en god fodboldoplevelse.

I London spiller en række klubber – fra de mest kendte som Arsenal FC, Chelsea FC og Tottenham Hotspur FC til de mere ukendte Millwall FC og Brentford FC.

Men du kan være sikker på, at ligegyldigt om du vælger en fodboldkamp med Arsenal FC eller Brentford FC, så vil du opleve en stemning, som du ikke finder i Superligaen i Danmark. For selv de lavere rangerende hold har et fanatisk publikum, som gør alt for at bære deres lokale helte frem til en sejr.

Den største fodboldmæssige oplevelse får du dog naturligvis med et af holdene fra Premier League. Og selvom alle kampe helt sikkert vil give dig en fantastisk oplevelse, så vil det alligevel være noget helt særligt, hvis du f.eks. kan skaffe en fodboldbillet til en kamp mellem en Londonklub og f.eks. Manchester United eller Liverpool.

En anden fordel ved at tage på fodboldrejse til London er, at du har mulighed for at se mere end én kamp på en weekend. Med så mange fodboldklubber i byen, så er det nemt at skaffe billetter til flere kampe. Så med lidt planlægning kan du både se Arsenal FC og Chelsea FC spille. Eller du kan vælge én af Premier League klubberne og så supplere med en kamp i en af de lavere rækker.

Oplev London

London er jo også meget mere end bare fodbold. Tager du en weekend til London for at se fodbold, så kan du også vælge og vrage mellem en lang række andre oplevelser.

I byen er der masser af spændende seværdigheder. Er du mere til shopping, så kan London byde på alt fra små, interessante nichebutikker til stormagasiner, der har alt.

Og når mørket falder på, kan du nyde et godt måltid mad på en af de mange lækre restauranter. Og efterfølgende kan du kaste dig ud i nattelivet på en hyggelig pub eller en heftig natklub.

Så en fodboldrejse til London har det hele – god fodbold med fantastisk stemning og masser af andre oplevelser både før og efter kampen.

FodboldTravel

Find den perfekte fodboldrejse

Hos FodboldTravel finder du de bedste fodboldture til de største fodboldklubber i hele Europa - skræddersyet lige efter dine ønsker.

KnapFodboldTravel er specialist i fodboldrejser og kan derfor tilbyde de bedste fodboldture til de største fodboldklubber i hele Europa. Tusindvis af fodboldfans har allerede rejst med FodboldTravel (læs deres anmeldelser her). Rejser du med FodboldTravel får du både siddeplads-garanti og MatchProtection-garanti.

Kommentarer er lukket