Fodboldrejser til FC BarcelonaFC Barcelona bliver af mange kaldt verdens bedste klubhold. Og der er da heller ingen tvivl om, at den underholdende, offensive spillestil er noget, der tiltaler rigtig mange mennesker.

Det er da også en helt særlig oplevelse at være én af de 99.354 tilskuere, der er plads til på FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Stadionet er det største stadion i Europa, og når FC Barcelona spiller hjemme, er der en helt fantastisk stemning.

Den ultimative kamp i den spanske La Liga er kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid. Disse to klubber skiftes til at vinde det spanske mesterskab, og deres interne kampe har ofte stor betydning for, hvor mesterskabet i den sidste ende havner henne. Derfor er fodboldrejser på datoer, hvor disse to hold mødes, også i meget høj kurs.

FC Barcelona er som regel også at finde i Champions League. Og kan du få fodboldbilletter til en kamp mellem FC Barcelona og et af de andre storhold, så er det helt sikkert en oplevelse, som du ikke glemmer foreløbigt.

Oplev Barcelona

Barcelona er en by, der har rigtig meget at byde på. Så det kan helt klart anbefales at kombinere en fodboldrejse til Barcelona med en tur rundt i Barcelona.

Vil du opleve den typiske stemning, så er La Rambla midt i Barcelona byens svar på Strøget i København. Her er altid liv og glade dage.

Det siges også, at indbyggerne i Barcelona altid er klar på en fest – både til hverdag og i weekenden. Og der er da også noget om snakken, for det virker som om, at Barcelona aldrig sover.

Har du også mod på at se et par seværdigheder, så kan den imponerende katedral Sagrada Família og den gamle bydel Barri Gótic klart anbefales.

FodboldTravel

Find den perfekte fodboldrejse

Hos FodboldTravel finder du de bedste fodboldture til de største fodboldklubber i hele Europa - skræddersyet lige efter dine ønsker.

KnapFodboldTravel er specialist i fodboldrejser og kan derfor tilbyde de bedste fodboldture til de største fodboldklubber i hele Europa. Tusindvis af fodboldfans har allerede rejst med FodboldTravel (læs deres anmeldelser her). Rejser du med FodboldTravel får du både siddeplads-garanti og MatchProtection-garanti.

Kommentarer er lukket